Verkoop voor wateropvang St. Thomas Hospital

Onderaan deze sitepagina kunt u 4 documenten vinden die foto's tonen van spullen die Stichting Amaidhi wil verkopen (klik dubbel op de links). Het gaat om tassen, schilderijen en pentekeningen en van alles en nog wat. U kunt zelf een prijs bepalen en ons mailen via info@amaidhi.nl of ons bellen via 024 3773520. De opbrengst is bestemd voor het regenwateropvangproject van St. Thomas Hospital.

Per dag wordt er 80.000 liter water verbruikt in het ziekenhuis , de polikliniek en de bijbehorende gebouwen (het hostel voor personeel, de school voor verpleegkundigen en het klooster). Slechts 3 maanden per jaar kan water uit eigen putten gewonnen worden, dus gedurende 9 maanden per jaar moet het ziekenhuis water kopen. Dat dit een enorme kostenpost is spreekt voor zich.

Amaidhi wil geld inzamelen voor een regenwateropvang en verbetering van de dakgoten en leidingen zodat het moessonwater kan worden opgevangen. We zijn erg dankbaar voor de steun van Wilde Ganzen die bij elke donatie van een euro, 50 cent voegt.

Aan de rechterkant van de pagina ziet u nog een recent schilderij van Theo Thier dat ook te koop is: een kopie van Guernica van Picasso.