Wannakum!

Welkom op onze website
Welcome on our website

Stichting Amaidhi geeft steun aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Zuid-India. Die bevinden zich in Chennai (Madras) in de deelstaat Tamil Nadu en in Kamalapuram en Patcjala Thadi Parru in de deelstaat Andhra Pradesh.

Amaidhi Foundation supports small scale developmental projects in the south of India. The projects are located in Chennai (Madras) in the state of Tamil Nadu and in Kamalapuram and PatchalaThadi Parru (near Guntur) in the state of Andhra Pradesh. English version

Latest

De nieuwsbrief is uit!

De nieuwsbrief van december 2018 is uit. Leesvoer voor onder de kerstboom.
lees verder...

Vraag en Aanbod steunt Karunalaya

De Wijchense kringloopwinkel Vraag en Aanbod heeft 1.000 euro gedoneerd voor het 'schooltassenproject' van Karunalaya.Echt een geweldige steun in de rug! Ook de afgelopen twee jaar steunde Vraag en Aanbod dit project al. Toen twee keer met een gift van 500 euro.
lees verder...

Tekeningen binnen? Tijd voor workshop

Er zijn weer tekeningen van straatkinderen gearriveerd. Dat betekent dat er een vormsel-workshop voor de deur staat.
lees verder...

Calendar

This birthday calendar with pictures from India is a feast to see. By buying it you are supporting the projects of Amaidhi Foundation. You can order it by sending an email to info@amaidhi.nl.
lees verder...

Vrolijke beelden uit PT Parru

De meisjes en jongens van de Don Bosco School in PT Parru hebben flink gedansd en hun internetleraar heeft er filmpjes van gemaakt.
lees verder...

Karunalya goes to Rio!

De straatmeisjes en -jongens van Karunalaya zijn naar de olympische spelen voor straatkinderen in Rio geweest. Een geweldige ervaring, waarbij ze ook prijzen in de wacht wisten te slepen.
lees verder...

Cycloon treft onze projecten

Drie van onze projecten zijn getroffen door een cycloon. Met name het St. Thomas Hospital in Chennai is zwaar getroffen. Daarom zijn we een hulpactie gestart. Doneren kan via NL76 RABO 0167 9446 81 Stichting Amaidhi in Nijmegen ovv Cycloon.
lees verder...